klaudia021021
darja
beata73
marchefeczka
rokadziedziola
kasiasz80
ar37
evka
amelia
marzenamochocka
Forum główne
na gorze rożne na dole dęby jak mnie nie kochasz to dam ci w zęby ;p
Kiedy kobiety dają kosza wybierają listonosza
Leci bocian ponad lasem, wymachując se …
ogonem, bo zobaczył swoją żonę ! ;D
Wylecieli z lasu zbóje, po kolana mają …
spodnie, bo tak modnie i wygodnie !
W Wenecji na gondoli, młoda para się …
kołysze i zakłóca nocną ciszę .
Opowieść dla każdego
Działo się to w roku tysiąc pięćset sto dziewięćset Kiedy bramy Warszawy zapinano na zatrzaski Wtedy pierwszy raz zapiała krowa Na drewnianym kamieniu siedziała młoda staruszka Nic nie mówiąc rzekła do wysokiego pana z niskim wzrostem z długą brodą bez zarostu “Jaka dziś upalna pogoda” po tej długiej rozmowie Poszli nad rzeczkę gdzie kołysały się trzy statki Jeden cały, drugiego pół, trzeciego w ogóle nie było Więc popłynęli tym trzecim na wyspę bezludną, gdzie roiło się od białych murzynów Mój syn wszedł na gruszkę, strząsł pietruszkę, spadła marchewka, przychodzi właściciel tego banana “Złaź pan z tego kasztana” Zapisane jest to na dziewięćdziesiątej stronnicy hałdy spódnicy, która zmarła rok przed urodzeniem, ale dotychczas żyje trzymając w ręku kwadratowe kółko
“Pasja” Gdy pasja łokciem trącana przytulić się nie może chodzisz znużony jesteś zagubiony gdy tylko dasz się jej przytulić uśmiech rozbłyśnie i wiesz po co Żyjesz
Adam Rudyk
wzruszyłem się ;d ładny
Pochwaliłabym się …… aaaale się wstydzę ;P
“Sukces” Gdy Sukces czeka na ciebie ty myślisz o niebieskim niebie a gdy znajdziesz do niego drogę nie mów – Ja już nie moooogę !!! tylko trzymaj jej się równo byś nie wdepnął w jakieś g… idź spokojnie w równym tempie byś nie wypadł na zakręcie bo niekiedy droga kręta i wyrzuci delikwenta który myśli swe zapętla a więc równo, konsekwentnie krok za krokiem w równym tempie dojdziesz szybciej nie zmęczony, nie zraniony lecz zwycięski i spełniony a Sukcesem upojony
Oooooo Jaaaaaaaaaaaaaa Brak mi słów …. Cudnyy … Widzę u Pana kolejny Talent
“Talent” Czym jest talent? któż to wie? nie boli, nie swędzi a objawiać się chce więc nie bój się jego jak siebie samego bo wrogiem on nie jest chce tylko wpisać się w rejestr byś dzięki niemu mógł uwierzyć w siebie a później znaleźć się w siódmym niebie
Nie pytaj mnie o nią znasz ją doskonale nie pytaj co tobie dała co ty możesz zrobić dla niej codziennie w innym stanie ją spotykasz lecz czujesz tylko dumę gdy ktoś o nią cie zapyta
“Nadzieja” Jest w wyobraźni niczym ptak szybujący, statek dryfujący, pociąg pędzący, wiatrak wirujący, listek spadający a czasem bryzą morskiego oddechu szumiącym potokiem, mrugnięcia okiem, tęczą na niebie, czekaniem na siebie i nie zapomnij, że jest wokół Ciebie
“Wiara” Silne podstawy ma i dobrze widzi cel wzmacniana za dnia konsekwencją pochwalić może się lecz nie zazdrość wcale jej bo ją możesz przecież mieć tylko musisz Chcieć
“…”
Nie każdy z nas urodził się z nożyczkami, Nie każdy z nas dobrze obsługuje szczotkami , Nie każdy z nas potrafi czesać i zaplatać… Lecz każdy z nas urodził się po to ,by wiedzę i umiejętności wchłaniać…
Natalia Przespolewska
Natalko święta prawda