Administratorzy grupy

• Awatar

Forum

Grupa publiczna ostatnia aktywność: 3 tygodni, 5 dni temu

Forum główne

Połączmy siły (13 wpisów)

← Forum grupy   Katalog forów grup
  • Awatar Użytkownik adam napisał 1 rok, 9 mies. temu:

Pasjonaci fryzjerstwa połączmy siły i podzielmy sie z innymi naszą wiedzą o powstaniu zajefajnego portaluuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• Awatar Użytkownik Damian Pietrzak napisał 1 rok, 8 mies. temu:

Moim zdaniem ta strona jest genialna, daje wielkie możliwości młodym fryzjerom jak i starszym trza ja rozgłosić a to już chyba należy do nas użytkowników jak pan Adam powiedział mówmy o niej wszystkim !!! ;d

• Awatar Użytkownik Roksana Dziędzioła napisał 1 rok, 8 mies. temu:

Cisza tutaj jak makiem zasiał !!! Jutro przecież taka piękna sobota ;) Cóż pomijając fakt, że większość ludzi ma soboty wolne ja i tak lubię ten dzień ;) Taki wesoły lakierowo-upięciowy ;P
    Pozdrawiam Was Serdecznie ;) ))

• Awatar Użytkownik Beata Szewczyk napisał 1 rok, 7 mies. temu:

portal jest zaj…ty jeszcze do profesjonalizmu mi brakuje pare dobrych lat ale przez takie szkolenia internetowe i podpowiedzi jakie nam p. Adam oferuje bede mogla zablysnac w salonie ;) super juz rozpowiem kolezanka z brazy o tym portalu niech tez zkozystaja!!!

• Awatar Użytkownik Roksana Dziędzioła napisał 1 rok, 7 mies. temu:

Witam ;) Czy wybiera się ktoś 3.10 do Wrocka na festiwal ?

• Awatar Użytkownik adam napisał 1 rok, 7 mies. temu:

Ja będę :)

W takim razie Panie Adamie zgłaszam się po porcję mocy ;) Do zobaczyska !

BYłam We Wrocku. Mimo paru niedociągnięć podobało mi się. Zawsze mi się podoba ;) ) Hihi :) Czekam teraz z niecierpliwością na reportaż ! Miłego dnia szanownej Społeczności :) )

• Awatar Użytkownik Karina Witkowska napisał 1 rok, 7 mies. temu:

Miło było się spotkać Panie Adamie w Wrocławiu :) , posłuchałam i jak widać zalogowałam się :) pozdrawiam

Fakt od niedzieli serwis zyskał kilku nowych uzytkowników :D Oby tak dalej !

• Awatar Użytkownik Marcin Siemianowicz napisał 1 rok, 7 mies. temu:

Witam wszystkich :)
    Serwis jest genialny, można sie wiele nauczyć i poznać wielku ciekawych ludzi z tymi samymi zainteresowaniami! Dobry pomysł Panie Adamie! Pozdrawiam :)

• Awatar Użytkownik Milena Kuklińska napisał 1 rok, 7 mies. temu:

noo mi też portal się podoba:D pozdrowienia z Warmi:D ;***

• Awatar Użytkownik Karolina Bembas napisał 1 rok, 4 mies. temu:

Witam portal genijalny ,:)narazie sie rozkrecam ,ale jes dobrze podoba mi sie tu.pozdrawiam