klaudia021021
darja
beata73
marchefeczka
rokadziedziola
kasiasz80
ar37
evka
amelia
marzenamochocka
Forum główne
Pasjonaci fryzjerstwa połączmy siły i podzielmy sie z innymi naszą wiedzą o powstaniu zajefajnego portaluuuuuu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moim zdaniem ta strona jest genialna, daje wielkie możliwości młodym fryzjerom jak i starszym trza ja rozgłosić a to już chyba należy do nas użytkowników jak pan Adam powiedział mówmy o niej wszystkim !!! ;d
Cisza tutaj jak makiem zasiał !!! Jutro przecież taka piękna sobota Cóż pomijając fakt, że większość ludzi ma soboty wolne ja i tak lubię ten dzień Taki wesoły lakierowo-upięciowy ;P Pozdrawiam Was Serdecznie ))
portal jest zaj…ty jeszcze do profesjonalizmu mi brakuje pare dobrych lat ale przez takie szkolenia internetowe i podpowiedzi jakie nam p. Adam oferuje bede mogla zablysnac w salonie super juz rozpowiem kolezanka z brazy o tym portalu niech tez zkozystaja!!!
Witam Czy wybiera się ktoś 3.10 do Wrocka na festiwal ?
Ja będę
W takim razie Panie Adamie zgłaszam się po porcję mocy Do zobaczyska !
BYłam We Wrocku. Mimo paru niedociągnięć podobało mi się. Zawsze mi się podoba ) Hihi Czekam teraz z niecierpliwością na reportaż ! Miłego dnia szanownej Społeczności )
Miło było się spotkać Panie Adamie w Wrocławiu , posłuchałam i jak widać zalogowałam się pozdrawiam
Fakt od niedzieli serwis zyskał kilku nowych uzytkowników Oby tak dalej !
Witam wszystkich Serwis jest genialny, można sie wiele nauczyć i poznać wielku ciekawych ludzi z tymi samymi zainteresowaniami! Dobry pomysł Panie Adamie! Pozdrawiam
noo mi też portal się podoba:D pozdrowienia z Warmi:D ;***
Witam portal genijalny ,:)narazie sie rozkrecam ,ale jes dobrze podoba mi sie tu.pozdrawiam